Elérhető árak, minőségi megoldások

Célunk a minőségi weboldak mindenki számára elérhetővé tétele

A HelloHonlap egy baráti társaságból jött létre. Mindanyian az online világ szerelmesei vagyunk. Nem csak weboldalak készítünk, de szívvel, lélekkel csináljuk őket, és minden egyes elégedett ügyfél büszkeséggel tölt el minket.

Sok éves tapasztalat áll mögöttünk, rengeteg elkészült weboldal és online megoldások. Célunk a HelloHonlap szolgáltatással, hogy egyszerűen és hatékoknyan tudjunk minőségi weboldalak készíteni, rugalamas fizetési megoldások mellett.

Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, és a visszajelzések alapján, javítjuk a szolgáltatás minőségét, hogy a lehető legtöbb elégedett weboldal tulajdonosnak tudjunk profi szolgálatátást nyújtani.

Legyen szó kkv-s weboldalról, értékesítő mikrosite-ról, nagyforgalmú portálról, több ezer termékes webáruházról, vagy személyes blog-ról, várunk mindenkit a HelloHonlap partnerei közé, nálunk mindenki megkapja a 100%-os figyelmet és szolgálatást.

Mondd el nekem és elfelejtem. Mutasd meg, és emlékezem. Engedd magam tennem, és soha nem felejtem.

Számtalan érv amiért megéri a helloHonlapot választani

Könnyen kiszámolható költségek

A havi díjas weboldal szolgálatásunkal nyugodtan tervezhet előre, nincsenek rejtett költségek, előre tud kalkulálni weboldalának költségével.
Extra kedvezmény hosszú távú együttműködés esetén.

  • 1 éves hűségnél ajándék 2 hónap
  • 2 éves hűségnél ajándék 4 hónap
  • 4 éves előfizetésnél ajándék 8 hónap
Előfizetői előnyök

Havidíjas előfiztetés révén, nem tűnünk el, nem kell a sokadik weboldal készítőtővel egyezkednie, ameddig a szerződés él, bármikor a segítségére állunk.

Garancia

Minden általunk készített weboldalra Garanciát vállalunk.
Három hónapos próbaidőszak végéig bármikor felmondhatja előfizetését és vissza kapja a az addig befizetett díjakat.

Online marketing

Online vállalkozásként, és mert mi is rengeteget használjuk a marketing eszközöket, segítünk, hogy ön is a legtöbbet tudja kihozni az online világból, legyen szó AdWords, Facebook Marketing, vagy egyéb hirdetésről.

Modern technológiák

Weboldalainkat a legmodernebb technikákkal készítjük, hogy megfelelejen a számtalan elvárásnak, legyen az a Google vagy a felhasználói.

7/24 ügyfélszolgálat

Mi is tudjuk, hogy bármennyi kiesés is fájdalmas lehet bármelyik online jelenlévő vállalkozásnak. Ezért a hét hét napján a nap 24 órájában elér minket, ha valami hibát vagy észrevételet szeretne bejelenteni.

Segítéség a tartalom feltöltésben

Tartalom kezelő rendszereink lehetővé teszik, hogy partnereink, könnyen és egyértelműen szerkeszthesség az elkészült weboldalának a tartalmát.
De ha arra van igény, segítünk a tartalom megírásában és feltöltésében egyaránt.

Keresőoptimalizálás

Minden weboldalunkat minimális keresőoptimalizálással adunk át, de minimális extra költségért segítünk, hogy szolgáltatása vagy termékei biztosan eljussanak az ügyfeleihez.

A legmodernebb technologiák segítségével, kihozzuk vállalkozásából vagy ötletéből a 100%-ot!